Knjiga „Obračun“ Mladena Pavkovića

Iz tiska je izašla nova knjiga Mladena Pavkovića – „Obračun“ u kojoj se autor argumentirano, jasno i oštro  „obračunava“ sa sve učestalijim pokušajima povijesnog revizionizma i lažiranja povijesnih činjenica.

U ovoj se knjizi ne štedi nikoga tko se suprotstavlja hrvatskoj državi, a poglavito ljudima koji su poginuli i stradali u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu.

Evo i nekih od naslova, koji će sigurno zainteresirati čitalačku publiku: „Odvojiti žito od kukolja“, „Dokle će hrvatski branitelji trpjeti da sitna piskarala po njima obavljaju nuždu“, „Što je s progonom generala bivše zločinačke JNA“, „Polje natopljeno krvlju palo je šaptom“, “Na popisu branitelja nema Tuđmana i Šuška, ali je tu general Josip Manolić“,“U Kumrovcu višejugoslavenskihzastava negoposjetiteljau Trgovišću“, „Bojimo se da mu jedna kanta nije bila dovoljna“, „Ni na komemoracijama se ne spominje-tko je pobio sve te ljude“ itd.

Knjiga je objavljena u nakladi koprivničke Tiskare „Rihtarić“.

Milan Pišković

Sva prava pridržana © 2003 - 2021 DRUŠTVO HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA HERCEG BOSNE | WEB SITE by IT Sektor AOX Company | Visit www.aox.company