Predstavljena knjiga Ivana Bakovića “Riječima o riječima”

U okviru programa manifestacije Božiću u susret 18. prosinca 2021. u dvorani Skupštine HBŽ u Tomislavgradu upriličeno predstavljanje knjige Ivana Bakovića pod naslovom Riječima o riječima. Knjigu čini tridesetak autorovih recenzija i predstavljanja djela raznih pisaca od 2012. do 2020. godine. 

O knjizi, kojoj je nakladnik ogranak Matice hrvatske Tomislavgrad, govorili su prof. Marija Pavković Baković, prof. dr. sc. Marko Tokić sa Filozofskog fakulteta u Mostaru, te sam autor.

Voditeljica programa bila je Mateja Rožanković Dilber a glazbena pratnja su bile učenica Osnovne glazbene škole iz Tomislavgrada Katarina Baković, te profesorica Petra Tokić.

Profesorica Marija Pavković Baković je u svom izlaganju istaknula kako je ova knjiga kvalitetan skup recenzija djela koja se ubrajaju u vrhove hercegbosanske književnosti kao i vodič pristupu književnim djelima uopće.

Prof.dr.sc. Marko Tokić je u interakciji s publikom iznio dojmove o djelu i poučne citate iz knjige. Naglasio je autorovu povezanost s rodnim krajem koja se reflektira i na njegova djela.

Sva prava pridržana © 2003 - 2021 DRUŠTVO HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA HERCEG BOSNE | WEB SITE by IT Sektor AOX Company | Visit www.aox.company