Predstavljene nove knjige Ivana Bitange Šujana u Zagrebu

U organizaciji Udruge Runovićana u Zagrebu, u Dvorani Jure Petričevića u zgradi Matice hrvatske u Zagrebu (18. siječnja) predstavljane su četiri zadnje knjige poezije i humora književnika Ivana Bitange Šujana, dvije u izdanju našeg Društva.

O knjigama Ivanove duhovne poezije “Čiji si?” i “Kuća na putu” pohvalno su govorile profesorica Mara Pezo i dr. sc. Jadranka Pavić, a izabrane pjesme čitao je Marko Biočić Buco. Mladen Vuković govorio je o dva sveska pučkih anegdota “Imotska zmija smija” koje je Šujan zapisao od svojih brojnih subesjednika.

Program je vodila Ana Šerlija koja je s Marijanom Grbavcom odglumila desetak vrckavih anegdota pa se puna dvorana grohotom smijala. U glazbenom programu pjevali su Buco i prijatelji Branimir Gudelj Velaga i Mario Ćužić, čime je u vedrom ozračju i uz domjenak zaključena ova večer štovatelja Ivanova stvaralaštva, koji priprema svoj osamnaesti naslov. 

Sva prava pridržana © 2003 - 2021 DRUŠTVO HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA HERCEG BOSNE | WEB SITE by IT Sektor AOX Company | Visit www.aox.company