Bradvica, Ivan – Samoposluga bez blagajne

U vlastitoj nakladi, Zagreb i nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne, Mostar, 2024., objavljena je knjiga Samoposluga bez blagajne Ivana Bradvice u knjižnici Suvremenici, knjiga stotinu osamdeset šesta. Za nakladnike Ivan Bradvica i Ivan Baković. Recenzent Mate Kovačević.

Nova knjiga Ivana Bradvice i sama nosi aforističan naslov – Samoposluga bez blagajne pa iz njega proistječe i ponuda aktualna u vremenima opće inflacije, u vremenu pada vrijednosti novca te sve manje kupovne moći.

 Bradvica, svojoj publici, nudi dobra i proizvode iz vlastite samoposluge u kojoj čitatelji ne moraju na blagajni vaditi lisnicu ili kartice da bi se poslužili njegovom duhovnom naslodom.

Razlikuje se od vica i anegdote, gnome i epigrama, a izdvojenost iz cjeline razlikuje ga od filozofske teze, a obično se očituje misao, uvid, sud ili autorovo stajalište o nekom pojmu, pojavi ili problemu.

Sva prava pridržana © 2003 - 2021 DRUŠTVO HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA HERCEG BOSNE | WEB SITE by IT Sektor AOX Company | Visit www.aox.company