Uglazbljena još jedna pjesma fra Šite Ćorića i snimljen videospot

(Međugorje – Zagreb – Olten, 4.10. 2022). Ovih dana objavljen je video-spot s pjesmom MEDJUGORJE’S VISION – MEĐUGORSKA VIZIJA. To je, zapravo, naslovna pjesma istoimenog glazbeno-dramskog komada koji priprema Hrvatsko kazalište u Švicarskoj.

Ovaj video-spot koji „pokriva“ pjesmu u trajanju oko pet minuta, svojim kadrovima na dojmljiv način prati događanja, ljude i rast hodočašća i Međugorskog Gospina svetišta pri ukazanjima Blažene Djevice Marije u Međugorju od samih početka do danas.

Pjesma se izvodi na hrvatskom, prevedena je i titlovana na engleskom jeziku, a za švicarske potrebe i na njemačkom jeziku. Tekst i glazbu potpisuje fra Šimun Šito Ćorić, pjevaju fra Šito i fra Radovan Ćorić uz studijski zbor, glazbeni aranžman potpisuje maestro Stipica Kalogjera, ton majstor je Hrvoje Hegedušić, a iza kamera su bili Foto Djani u Međugorju i fra Miroslav Hlevnjak na Sigetu u Zagrebu.

Pjesma i video-spot MEDJUGORJE’S VISION – MAĐUGORSKA VIZIJA može se čuti i pogledati i na Youtube-u:

https://youtu.be/NadZCcTnMho

Sva prava pridržana © 2003 - 2021 DRUŠTVO HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA HERCEG BOSNE | WEB SITE by IT Sektor AOX Company | Visit www.aox.company